Karbantartás

Cégünk vállalja régi, koszos, elhanyagolt klimájának karbantartását. 

A mai világban nem csak garanciális feltétel a klíma éves karbantartása (fűtés esetén évi 2db), hanem egészségügyi szempontokból is elengedhetetlen. A szűrőkön és a hőcserélőn egyaránt komoly baktériumok és vírusok tudnak megtelepedni. A legionella bakétirum komoly betegségeket tud okozni. 

Ha szeretné otthonát biztonságban tudni foglaljon időpontot még ma!

Időpontfoglalás: Janovszki Tamás: +36303903707

Árak

Alaptisztítás: 18.000 Ft + áfa, mely tartalmazza a szűrők tisztítását, a hőcserélők fertőtlenítését és a készülék állapotfelmérését hőmérőzéssel.

Nagynyomású tisztítás: 40.000, mely tartalmazza a készülék szétszerelését, mélytisztítását, magasnyomású mosóval való tisztítását, szűrők tisztítását és a készülék állapotfelmérését. A magasnyomsú mosó mobil, így nem szükséges árramforrás vételi lehetőség. 

Mobil készülék tisztítása: 25.000 Ft + áfa

Gyártók éves kötelező karbantartásának száma:

-Gree: évenként 2db kötelező karbantartást ír elő a gyártó (3 év teljes körű, 7 év kiterjesztett garancia a kompresszorra, mely regisztrációhoz kötött)

-Syen: évenként 2db kötelező karbantartást ír elő a gyártó (3 év teljes körű, 2 év kiterjesztett garancia a kompresszorra)

-Midea: évenként 2db kötelező karbantartást ír elő a gyártó (5 év teljes körű)

-Kaisai: csak hűtés esetén évi 1, fűtés-hűtés esetén évi 2db kötelező karbantartást ír elő a gyártó (5 év teljes körű)

-Auratsu: csak hűtés esetén évi 1, fűtés-hűtés esetén évi 2db kötelező karbantartást ír elő a gyártó (3 év teljes körű)

-Mdv: csak hűtés esetén évi 1, fűtés-hűtés esetén évi 2db kötelező karbantartást ír elő a gyártó (5 év teljes körű)

-Aux: évenként 2db kötelező karbantartást ír elő a gyártó (3 év teljes körű, 7 év kiterjesztett garancia a kompresszorra, mely regisztrációhoz kötött)

-Cascade: évenként 2db kötelező karbantartást ír elő a gyártó (3 év teljes körű, 7 év kiterjesztett garancia a kompresszorra, mely regisztrációhoz kötött)

-Fisher: évenként 2db kötelező karbantartást ír elő a gyártó (1 év teljes körű, 5 év kiterjesztett garancia a kompresszorra, mely regisztrációhoz kötött)

-Daikin: 2db kötelező karbantartást ír elő a gyártó (3 év teljes körű)

-Fujitsu: évenként 2db kötelező karbantartást ír elő a gyártó (3 év teljes körű, 7 év kiterjesztett garancia a kompresszorra, mely regisztrációhoz kötött)

-Mitsubishi: évenként 2db kötelező karbantartást ír elő a gyártó (3 év teljes körű)

-Panasonic: évenként 2db kötelező karbantartást ír elő a gyártó (2 év teljes körű, 3 év kiterjesztett garancia a kompresszorra, mely regisztrációhoz kötött)

-Rcool: évenként 2db kötelező karbantartást ír elő a gyártó (5 év teljes körű)

-Polar: évenként 2db kötelező karbantartást ír elő a gyártó (3 év teljes körű, 5 év kiterjesztett garancia a kompresszorra, mely regisztrációhoz kötött)

Karbantartás függetlenül a használattól gyártói előírás, nem betartott karbantartás esetén a készülék automatikusan elveszti a garanciát. Garanciális tisztítás igénylése minden esetben a megrendelő feladata. Cégünk abban az esetben vállalja a termékek garanciáját, amennyiben cégünk cégzi az általunk szerelt készülékek karbantartását.