Posted on Hozzászólás most!

Aux és Gree klímakészülékek 10 év garanciával

Aux klímakészülékek 10 év garanciával

Az Aux magyarországi frogalmazója minden 2023-ben vásárolt Aux termékre 10 év (3+7) garanciát biztosít. Természetesen a garancia feltételekhez kötött, és extrém igénybevétel esetén a garancia nem érvényes. A garancia feltétele évenként elvégzett 2db karbantartás (6 havonta). Ennek hiányában garanciavesztés lép fel.

Gree klímakészülékek 10 év garanciával

A Gree magyarországi frogalmazója minden 2023-ben vásárolt Gree termékre 10 év garanciát biztosít. Természetesen a garancia feltételekhez kötött, és extrém igénybevétel esetén a garancia nem érvényes. A kiterjesztett garancia regisztrálása minden esetben a felhasználó feladata, cégünk ennek automatikus teljesítését nem vállalja!

Feltételek:

1. Kizárólag újonnan vásárolt Gree magasoldalfali klímaberendezések regisztrálhatóak. (cikkszám kezdete: GWH)

2. A beltéri egység sikeres regisztrációja a vele azonos hűtőkörre kötött kültéri egységre is vonatkozik.

3. Technológiai felhasználásra vásárolt (például: szerverhűtés; gyártás vagy termelés hűtése; magas gőz, vagy korrozív anyagokkal terhelt) vagy magas párakitettségű helyiségek hűtésére-fűtésére (például: medence- és pince térben, wellness helyiségben) alkalmazott berendezések nem regisztrálhatóak.

4. A 10 év kiterjesztett jótállás kizárólag Magyarország területén telepített, valamint a Cool4u Kft., mint hivatalos magyarországi Gree képviselet által forgalomba hozott készülékekre vonatkozik.

5. A készülék telepítését érvényes klímaszerelési engedéllyel (adószámmal és NKVH engedéllyel) rendelkező magyarországi egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság végzi.

6. A kiterjesztett jótállás a termékre és alkatrészeire értendő, a kiszállási és javítási szolgáltatásra vonatkozó igény kizárólag a beüzemelő cég felé érvényesíthető a vele kötött megállapodás feltételei szerint.

7. A jótállás a készülék szakszerviz által történő karbantartásához kötött évi két alkalommal.

8. A 10 éves időtartamba beletartozik a 3 év alap jótállás is. A jótállás kezdő időpontja az üzembe helyezés napja. Ha az üzembe helyezés a vásárlást követő hat hónapon túl történik, akkor a jótállás kezdő időpontja a termék vásárlásának a napja lesz.

9. Amennyiben valósággal nem egyező adatokkal történik a regisztráció, még sikeres regisztráció esetén is a kiterjesztett jótállás azonnali megszüntetését vonja maga után.

Regisztráció: https://gree-magyarorszag.hu/kiterjesztett-jotallas/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük